Wonen in Plan Westenstein betekent wonen op ruime kavels in het groene, waterrijke, Friese landschap. De woningen zijn duurzaam en klaar voor de toekomst. Bovendien woon je hier heerlijk nabij het historisch dorpscentrum van Kollum dat zich kenmerkt door een beschermd dorpsgezicht en een gezellige kern. Alle dagelijkse voorzieningen heb je bij de hand; (basis)scholen en een campus, het binnen- en buitenzwembad en de sportvereniging zijn nabij en binnen een half uurtje ben je al in het centrum van Leeuwarden; ofwel ben je aan het uitwaaien op Ameland of Schier.

Hier wil ik wonen!

RUSTIEKE OMGEVING

Woon je in Plan Westenstein, dan ben je letterlijk omgeven door wateren en groen. De woningen liggen op ruime kavels aan De Weerstallen en De Warren en daarom geniet je van veel privacy. Wist je trouwens dat je binnen enkele minuten in Nationaal Park Lauwersmeer bent? Bovendien ben je na een half uurtje varen met de veerboot al op Ameland. Lekker wandelen, fietsen en uitwaaien!

KOLLUM EN OMGEVING

Kollum, één van de oudste dorpen van Noord-Nederland. Je bent binnen no-time in het pittoreske dorp. Supermarkten, boetiekjes en brasserieën, de sportvereniging en de kapper; alles in de buurt. Bovendien sta je binnen 30 autominuten in Leeuwarden. En rijd je iets verder, dan bevind je je al in hartje Groningen.

Ontwikkeling & realisatie

Verkoop & informatie

Deze website gebruikt cookies. Door OK te kiezen of gebruik te maken van deze website geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie.
Annuleren2