12 TWEE-ONDER-EEN-KAPWONINGEN
NIEUWBOUW KOLLUM

Nieuwbouw in Kollum! Binnen Plan Westenstein komen 12 moderne twee-onder-een-kapwoningen, gelegen op ruime kavels. De woningen worden compleet opgeleverd, inclusief sanitair en tegelwerk van Villeroy & Boch, een houten berging en vloerverwarming op de begane grond en eerste verdieping. Opvallend is de architectuurstijl, waarbij gekozen is voor een strakke look gecombineerd met stijlvolle accenten, subtiele details in het metselwerk en een frisse, witte omkadering van de houten kozijnen. Bekijk alle verkoopdocumentatie.

Hier wil ik wonen!

TYPE DELPHINUS

In deze woning vindt iedereen al snel zijn of haar favoriete plekje. Alles draait om wooncomfort en uitstraling. En ook fijn; met een uitgebreid pakket aan opties kun je je woning verder afstemmen op je persoonlijke woonwensen. Stoer wonen in een woning met robuuste, grote dakoverstekken, witte accenten en variaties in het metselwerk. Modern wonen met een stijlvolle twist noemen we dat!

DUURZAAM WONEN

In dit plan staat duurzaamheid hoog aangeschreven. Voor het milieu, maar ook voor jou en de volgende generaties. Zo zijn de woningen gasloos, voorzien van een lucht-warmtepomp en vloerverwarming. Door de standaard zonnepanelen wek je gedeeltelijk je eigen groene stroom op. Natuurlijk zie je dit ook weer terug in de maandelijkse energielasten. Dat is toch mooi meegenomen.

WATER EN GROEN

Modern en stijlvol wonen op een ruime kavel welke is omgeven door wateren en groen. Dit maakt dat je eigenlijk op een schiereilandje aan de rand van Kollum woont. Daarnaast woon je midden in de prachtige natuur en heb je ook gewoon de gezelligheid van het dorp bij de hand. Dat is pas een fijne woonomgeving! Zie jij jezelf hier wonen? Schrijf je in >

PLATTEGRONDEN

Ontwikkeling & realisatie

Verkoop & informatie

Deze website gebruikt cookies. Door OK te kiezen of gebruik te maken van deze website geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie.
Annuleren2